Geluidsscherm

Id-7b3f9e5d-bde5-e911-a2e0-00155d641201
Objecttype : GeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
Definitie : Civiel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
Synoniem :

Behoort tot

GeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.Breder
GeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.Supertype

Bevat objecttype / is gekoppeld aan eisen

ROK-0013 (Systeemeis)Eis aan ObjecttypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
ROK-00886 (Systeemeis)Eis aan ObjecttypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
ROK-0266 (Systeemeis)Eis aan ObjecttypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
ROK-0267 (Systeemeis)Eis aan ObjecttypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
ROK-0426 (Systeemeis)Eis aan ObjecttypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
ROK-0534 (Systeemeis)Eis aan ObjecttypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
Fijnstofscherm (Begrip)SupertypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
Geluidsscherm (algemeen) (Begrip)SupertypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
Luchtscherm (Begrip)SupertypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.
Veiligheidsscherm (Begrip)SupertypeGeluidsschermCiviel-bouwkundige constructie die onderdeel is van een weg met als doel de omgeving af te schermen tegen negatieve effecten van het gebruik van de weg.Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 aug 2021 om 10:13.